1 september 2019
14:20

Fagerhult Habo IB

Referat: Månsarps IBK P06 - Fagerhult Habo IB

Andra träningsmatchen för helgen slutade med förlust 4-5 efter ännu en jämn kamp mellan två bra lag.

Första perioden: 0-1 i baken efter tre minuter men vi kvitterar omgående i femte minuten till 1-1. Efter ytterligare ett par minuter går vi upp i ledning 2-1 genom en fin crossboll genom boxen på en fri yta där vi kommer och nyper in den chanslöst för målvakten. Fagerhult kvitterar 2-2 någon minut senare.

Andra perioden: Tuff start. Hinner knappt starta förrän Fagerhult gör 2-3 samt strax där efter drar vi på oss en utvisning. Som vanligt har vi en stark box och kontrar in 3-3. Vi gör dagens bästa period och vinner skotten med 11-5 denna period som slutar 1-1.

Tredje perioden: perioden börja bra precis som vi avslutade period 2. Vi gör 4-3 och vi har bra koll på läget. 3minuter kvar så lyckas Fagerhult kvittera. Vi är lite trötta och tappar positioner vilket Fagerhult nyttjar på bästa sätt och hinner även få in 4-5 innan slutsignalen ljuder.

Vi gör en bra match mot ett bra lag. Vi kämpar hårt och vinner skotten i matchen med 25-15. Lite mer trafik framför deras målvakt så hade vi tryckt in ett par bollar till ;)